Плеймейтката Златка Райкова е развалила годежа с ММА боеца Георги Валентинов, който се

...
Плеймейтката Златка Райкова е развалила годежа с ММА боеца Георги Валентинов, който се
Коментари Харесай

Златка Райкова излъга цяла България? Плеймейтката развалила годежа, прави се на ощипана!

Плеймейтката Златка Райкова е развалила годежа с ММА боеца Георги Валентинов, който се случи пред очите на цяла България в „ Като две капки вода “.

Според източници, близки до надарената русокоска, двамата с Валентинов били разграничени от близо месец, а предлагането за брак било обезверен опит от страна на Георги да си я върне назад. Русата Златка пък приела от стеснение и с цел да не унижи гаджето си в праймтайма на Нова тв. След края на шоуто обаче плеймейтката му обяснила, че годеж няма да има.
Това изяснява и странното й държание след предлагането. Блондинката освен не се зарадва при типа на пръстена, само че и първичният й отговор беше ясно и изрично „ Не “. Едва откакто Валентинов си повтори въпроса, Злати като че ли осъзна какво би му предизвикала с един отвод и какъв брой негативи ще си завоюва в публиката. Макар досега да е измежду любимците в „ Капките “, състрадателните почитатели биха я разкостили, задето е унижила ММА боеца, написа " Галерия ".
Че годежът е бил спектакъл и женитба няма да има, потвърждават и думите на плеймейтката малко преди предлагането на Георги. На спонтанния от Рачков кастинг на сцената, Злати трябваше да си избере избраник . „ Не предпочитам никого заради простата причина, че не желая да се бракосъчетавам “, безапелационна бе плеймейтката. Уви, секунди по-късно й се наложи да отиграе тъкмо противоположното.
„ Истината е, че Георги планираше да й предложи още преди месец, малко откакто тя го заряза. После му пристигна сантименталната концепция за „ Капките “ и се свърза с всичките й другари, с цел да приготви огромна изненада. Изръси се 5 бона за пръстена, с цел да не се излага в медиите “, описват приятелки на Злати. Неслучайно в публиката по време на лайфа бяха едни от най-близките й хора. Въпреки подготовката и неповторимото предложение за брак, даже на феновете направи усещане неналичието на наслада в очите на плеймейтката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР